Luchthavenvervoer Kevin in de krant

Luchthavenvervoer Kevin in de krant

Het is voor iedereen een moeilijke tijd, ook bij Luchthavenvervoer Kevin. Door de corona crisis hebben we nog maar weinig sociaal contact. De discotheken en restaurants zijn gesloten en reizen wordt afgeraden door de overheid. Ook het luchthavenvervoer ligt dus nagenoeg stil. Geen drukte zoals voordien op de luchthaven en als je toch mensen tegen komt dragen ze een mondmasker. Hopelijk kunnen we snel terug naar een normaal leven, met sociaal contact en opnieuw verre reizen naar het buitenland.

Moeilijke tijden ook in de taxisector

Ook de taxisector leidt onder de sluitingen van de discotheken, restaurants en het weinige vliegverkeer. De taxis staan meer stil dan dat ze rijden en dit is uiteraard niet rendabel. Er zijn ondertussen heel wat initiatieven verschenen om je favoriete restaurant of winkel te steunen. Ook Luchthavenvervoer Kevin kan je steunen met het aankopen van een waardebon waarmee je ook een mooie extra korting bekomt. Goed meegenomen als je binnenkort op reis gaat.

Rooskleurige toekomst

Bij Luchthavenvervoer Kevin zien we, desondanks de corona crisis, de toekomst toch rooskleurig. Roze is dan ook niet toevallig het kleur van ons logo. Dit viel ook Joost Van Liefferinge, journalist van de krant Het Nieuwsblad op. Hij schreef onlangs een artikel over Luchthavenvervoer Kevin. Lees hier het volledige artikel.

Wij van Luchthavenvervoer Kevin zijn er om jou op een veilige en aangename manier te vervoeren naar een rooskleurige start van je vakantie.
Reactie plaatsen