Luchthavenvervoer vanuit Nederland naar Belgische luchthavens
24 december 2021 

Luchthavenvervoer vanuit Nederland naar Belgische luchthavens

Steeds meer Nederlanders maken gebruik van de luchthavens in België en ook van luchthavenvervoer. Wij begrijpen dat best, omdat de vluchten via België vaak goedkoper zijn dan via Schiphol Airport. Bovendien wijken veel Nederlandse touroperators uit naar de zuiderburen, omdat reizen via Amsterdam simpelweg te druk is. Reizen via België is dus heel prettig en overzichtelijk.

Toch vinden veel Nederlanders het reizen via België vaak een gedoe. Dat heeft niets te maken met het comfort van de Belgische luchthavens. Veel mensen vinden het een gedoe om er uitgerust aan te komen met al hun bagage. Je zou natuurlijk ook beroep kunnen doen op luchthavenvervoer vanuit Nederland naar Belgische luchthavens. Het vervoer vanuit Nederland naar België kan je regelen via Luchthavenvervoer Kevin. Naast dat je veilig, uitgerust en op tijd aankomt, kennen onze diensten nog veel meer voordelen. In dit artikel lees je meer over waarom dit type vervoer zo prettig is.

Luchthavenvervoer van Nederland naar België: hoe werkt het?

Hoe het werkt, hangt helemaal af van jouw wensen. Het beste zijn wij in het vervoer van de ene naar de andere luchthaven. Stel dat je wil reizen van Schiphol naar Zaventem, dan kun je dat bij ons opgeven in het boekingssysteem.

Reken af volgens de stappen in het systeem en wij verzorgen voor jou de rest. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen is achteroverleunen in onze comfortabele bolide.

Duidelijkheid vooraf

Veel mensen gaan liever niet met de gewone taxi, omdat deze branche soms een slechte naam heeft. Ook denken mensen vooral dat reizen per taxi een dure zaak is. Dat hoeft niet altijd zo te zijn. Vroeger werkten de meeste taxibedrijven met een meter in de auto. Dit zorgde ervoor dat de prijs soms flink opliep. Chauffeurs met slechte intenties maakten soms een ommetje of bedrijven vroegen extra wachtgeld voor stilstand in de file.

Voordelige en transparante luchthavenvervoer prijs

Dat maakt het taxivervoer totaal niet transparant. Met ons luchthavenvervoer vanuit Nederland naar Belgische luchthavens gaan wij deze misstanden uit de weg. Je kunt via de site jouw gewenste rit reserveren en die reken je gelijk af via ons online-betaalsysteem. In de auto is er dan geen gedoe met contant geld of de vraag of je wel kan pinnen.

Professionele medewerkers

Heb je wel eens in een taxi gezeten waarvan de chauffeur niet erg vriendelijk was en deze onvoorzichtig reed? Met de chauffeurs van ons bedrijf is dit zeker niet het geval. Wij scholen ons personeel regelmatig bij op het gebied van rijvaardigheid en klantvriendelijkheid.

Wij laten hen aanvoelen of je openstaat voor een gesprek of juist behoefte hebt aan rust en ontspanning tijdens de rit. Dat maakt de reis in onze auto een aangename ervaring. Als je zeker wil weten dat je bij ons aan het juiste adres bent, bekijk dan de testimonials van onze tevreden klanten.

Zie je deze manier van reizen zitten en wil je eerst meer weten? Bekijk dan onze tarieven via het reserveringssysteem. Je hoeft niet gelijk te reserveren. Het is ook mogelijk om vooraf even jouw prijs te controleren. Contact met een medewerker verloopt via dit formulier.

Transparantie en goede bereikbaarheid 

Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn naar onze klanten toe. Ons bedrijf is actief op social media ― je vindt ons op Facebook, Instagram en YouTube onder de naam Luchthavenvervoer Kevin. Zo geven wij jou een kijkje in de keuken van ons vervoersbedrijf.

Ook zijn wij 24/7 bereikbaar voor je Luchthavenvervoer vanuit Nederland naar Belgische luchthavens. Kom je ‘s nachts aan op de luchthaven en wil je zo snel mogelijk terug richting Nederland? Boek dan ook meteen je terugrit op voorhand online en wij komen naar je ook ophalen zodat je niet hoeft te wachten en meteen huiswaarts kan.

Voordelen luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer van Nederland naar België kent vele voordelen. Om aan te geven wat er zo prettig is aan de diensten van luchthavenvervoer Kevin, zetten wij deze voordelen voor jou op een rijtje:

Zonder gedoe naar de luchthaven


Ga naar de gewenste luchthaven in Ă©Ă©n rechte lijn, zonder dat je hoeft over te stappen met al je koffers. Het enige wat je hoeft te doen is jouw ophaaladres in te vullen in ons reserveringssysteem. Dit kan een luchthaven zijn, maar ook een ander verblijfadres. Wij gaan ver als het gaat om de wensen van onze klanten en zorgen ervoor dat we stipt op tijd zijn. Dat scheelt jou een hoop stress voordat je gaat reizen met het vliegtuig.

Geen hoge parkeerkosten

Heb je je auto weleens geparkeerd op de parking van een luchthaven? Dan weet je uiteraard hoe hoog de kosten zijn. Op de grote internationale luchthavens betaal je soms zelfs meer dan 5 euro per uur.

Als je een paar weken op reis gaat, loopt dat aardig in de papieren. Ons luchthavenvervoer is een stuk voordeliger ten opzichte van die dure parking. Laat de auto op de gratis parkeerplaats voor je woning staan en laat je comfortabel vervoeren voor een zeer voordelig tarief.

Geen gedoe van het openbaar vervoer 

Je kunt voor de trein kiezen om de kosten te drukken, maar het openbaar vervoer levert soms veel gedoe op. Als je internationaal reist ontkom je niet aan overstappen. Dat maakt het reizen met zware koffers een minder prettige ervaring.

Bovendien is er een kans dat jouw trein of bus vertraging oploopt. Daardoor loop je weer het risico dat je een andere aansluiting mist en dat je misschien wel te laat bent voor je vlucht. Bedenk je eens hoeveel geld en vakantieplezier je dit kost. Voorkom dit gedoe met comfortabel luchthavenvervoer vanuit Nederland naar België.

Je hoeft geen familie of vrienden aan te spreken 

Sommige mensen spreken familie of vrienden aan om hen te brengen naar of op te halen van de luchthaven. Zo plaats je jezelf in een afhankelijke positie en ook dat voelt niet altijd even prettig. Het vergroot je reisplezier om bekenden niet te belasten en zelf de touwtjes in handen te hebben.

Werken terwijl je onderweg bent

Ga je op zakenreis en wil je nog wat werk doen voordat je die belangrijke presentatie doet of dat spannende gesprek ingaat? Dat is onmogelijk als je zelf plaats neemt achter het stuur. In de trein is het vaak ook lastiger werken.

De stoelen zijn minder comfortabel dan onze auto’s en vaak is het lawaai van medepassagiers een enorme afleiding. Reserveer je eigen plek bij ons en doe je werk in volle concentratie.

Uitgerust als je aankomt op het vliegveld 

Als je een reis met het openbaar vervoer maakt, moet je een aantal keren overstappen. Je maakt een omslachtige reis en dat maakt dat je extra vroeg van huis moet vertrekken. Bovendien kost het veel energie om met koffers te zeulen. Zeker als je in je eentje reist. Een reis naar de luchthaven is soms flink vermoeiend en omslachtig, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Met onze luchthavenvervoer kom je uitgerust aan op het vliegveld.

Geen stress door de file 

Sta jij liever niet in de file? Dat begrijpen wij heel goed. Als het druk is op de weg loop je het risico dat je te laat aankomt. Je mist je vlucht of je moet in ieder geval hard rennen om hem te halen. Daar heb je natuurlijk geen zin in.

Gelukkig zijn onze chauffeurs ervaren en bereiden zich altijd voor op de rit. Ze zijn bekend met de routes en weten waar ze rekening mee moeten houden. Zo kunnen wij als vervoersbedrijf een ontspannen rit voor je verzorgen.

Wij letten ook op de kleintjes

Jongen in de wagen in rode kinderstoel met zonnebril en steekt zijn duimpjes omhoog

Reis je als gezin met kinderen? Geen probleem, natuurlijk letten wij op de kleintjes! Voor de rit naar de luchthaven regelen wij kinderzitjes voor de kinderen die dat nodig hebben. Veiligheid en service staat bij ons voorop en dat geldt natuurlijk voor alle leeftijden.

Vriendelijke en eerlijke chauffeurs 

Tot onze grote spijt staan taxichauffeurs niet altijd bekend om hun klantvriendelijkheid. Onze missie is om daar met ons bedrijf in personenvervoer verandering in te brengen. Wij kennen al onze chauffeurs heel goed en verzorgen regelmatig bijscholing voor het werk wat zij doen.

Het is voor ons belangrijk dat zij altijd klantvriendelijk, beleefd en servicegericht zijn.

Vriendelijke en behulpzame taxi chauffeurs

Ons personeel helpt met het in- en uitladen van de koffer, houdt deuren open, rijdt veilig en bereidt zich goed voor op de rit. Bovendien betaal je alleen het bedrag dat je al via de site hebt betaald. Je betaalt geen torenhoge bedragen en staat achteraf niet voor verrassingen. Wel zo prettig natuurlijk!

Wat zijn de tarieven van luchthavenvervoer?

Wat de precieze tarieven zijn voor Luchthavenvervoer vanuit Nederland naar Belgische luchthavens, hangt af van de rit die jij nodig hebt. Verschillende vertrekpunten en bestemmingen zorgen voor verschillende prijzen. Als transparant bedrijf geven wij de prijzen vooraf, zodat je weet waar je aan toe bent. Dit bereken je heel makkelijk via ons online-reserveringssysteem.

Vastgestelde tarieven voor routes 

Er zijn natuurlijk wel een aantal vastgestelde routes van waar de meeste mensen naartoe willen en vandaan komen. Denk hierbij aan ritten als:

Reserveer nu of bereken jouw luchthavenvervoer prijs 

Ook als je een minder gangbare route kiest is het mogelijk om vooraf aan de rit een prijs te laten berekenen. Via ons online-reserveringssysteem ontdek je snel en eenvoudig wat de kosten zijn. Als de prijs bevalt, reserveer dan gelijk door de stappen verder te volgen. Wil je toch een medewerker spreken? Via onze contactpagina zie je hoe je dit het beste kunt doen.

Luchthavenvervoer Kevin

Luchthavenvervoer Kevin regelt al sinds 2012 vervoer vanaf Nederlandse luchthavens naar België en vanuit Nederland naar Belgische luchthavens. In de kleine 10 jaar dat wij bestaan bouwden wij een goede naam op binnen de branche van luchthavenvervoer.

Wij staan voor uitstekend vervoer met een persoonlijke service, zodat jij volledig ontspannen aan je vakantie begint. We scholen onze passagiers continu bij en zo garanderen wij continue kwaliteit voor al onze klanten.

Wij van Luchthavenvervoer Kevin zijn er om jou op een veilige en aangename manier te vervoeren naar een rooskleurige start van je vakantie.
Reactie plaatsen