Luchthavenvervoer: voor een ontspannen begin van je vakantie.

Luchthavenvervoer: voor een ontspannen begin van je vakantie.

Ga je binnenkort op vliegvakantie? Dan kijk je daar waarschijnlijk al maanden naar uit. Je vakantie begint eigenlijk al op het moment dat je met je koffers naar buiten loopt en de deur achter je dichttrekt. Maar… begint dan ook het grote ontspannen? Wel als je kiest voor luchthavenvervoer

Dan hoef je zelf niet te rijden, anderen niet te vragen om je naar de luchthaven te brengen of je zorgen te maken over vertragingen onderweg. Op tijd klaar staan met je koffers en genieten is dan nog je enige zorg – maar dat gaat vast wel lukken. 

Voor een zorgeloze reis van en naar de luchthaven

Ga je met het vliegtuig op vakantie? Dan is het altijd weer de vraag hoe je daar op tijd gaat komen. Ga je met je eigen auto heen? Dan moet je bij de luchthaven parkeren. Daar hangt meestal een flink prijskaartje aan, zeker als je voor langere tijd weggaat. 

Moet je dan toch maar weer vrienden of familie vragen? Die zeggen vast wel ja, maar bedenk je wel dat je best wat van ze vraagt. Zeker als je vlucht vroeg vertrekt of aankomt, je ver van de luchthaven woont of veel bagage meeneemt (het moet allemaal wel in de auto passen). En dan maar hopen dat er geen file staat! 

Dat moet toch makkelijker kunnen? Zeker, door te kiezen voor een luchthavenvervoer taxi. Dan komt een taxi of minibus precies op tijd bij je voor rijden om je naar de luchthaven te brengen. Daarna volgt een ontspannen reis tot de vertrekhal, waar je altijd op tijd aankomt. 

Ben je weer terug van vakantie? Dan vervolg je vanaf de aankomsthal dezelfde comfortabele reis in tegengestelde richting. Voor een ontspannen afsluiter na een lange terugreis. 

De voordelen van luchthavenvervoer

Het grote voordeel van luchthavenvervoer is natuurlijk het ontspannen begin van je vakantie. Je geniet van een comfortabele reis, hoeft vrienden of familie niet te belasten én je vermijdt hoge parkeerkosten. Maar dat is nog niet alles. Zo heeft luchthavenvervoer nog aantal belangrijke voordelen:

🚖 Geen filestress op weg naar de luchthaven waar je zeker op tijd aankomt.

🚖 Vriendelijke chauffeurs die je helpen met je bagage en zich aan hun afspraak houden. 

🚖 Een veilige reis in een comfortabel voertuig met voldoende ruimte voor al je bagage.

🚖 Een comfortabele terugreis na een ontspannen vakantie, zodat je nog even heerlijk nageniet van je reis.

Luchthavenvervoer Kevin

Bij Luchthavenvervoer Kevin gaan we graag even met je mee op reis. Sinds 2012 rijden we van en naar luchthavens in heel België, maar ook vanuit België naar luchthavens in Nederland, Frankrijk en Duitsland en weer terug. We rijden vooral in de regio Gent, Brugge, Oostende, Antwerpen, Aalst, Zaventem, Dilbeek, Ternat, Ninove en Kortrijk

Luchthavenvervoer Kevin is een familiebedrijf met veel oog voor veiligheid en comfort. Daarom kun je voor kinderen van alle leeftijden een kinderzitje bijboeken. Daarnaast helpen onze vriendelijke chauffeurs je graag met je bagage en zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. 

Ga je binnenkort op vliegvakantie en ben je benieuwd wat ons luchthavenvervoer je kost? Maak dan je luchthaven vervoer prijsberekening en reserveer daarna meteen. We kijken ernaar uit om je binnenkort in een van onze voertuigen te mogen verwelkomen!

Wij van Luchthavenvervoer Kevin zijn er om jou op een veilige en aangename manier te vervoeren naar een rooskleurige start van je vakantie.
Reactie plaatsen