Tarieven & Taxi Bestellen

Vind een taxi in je buurt & bereken de kostprijs online
Taxi met google maps icoon

Een taxi in jouw buurt

Vind een taxi in jouw buurt
Zwart met gele achtergrond met rood euro teken

Vaste prijzen

Boek een taxi tegen een vast tarief

Taxi online bestellen via telefoon en google maps

Snel online berekenen

Bereken snel & eenvoudig je taxirit

Wat kost een taxi in België

Ben je op zoek naar een taxi van a naar b, naar een adres vert of dichtbij? Via onderstaande knop kan je snel en eenvoudig berekenen wat een taxi kost en je taxi online bestellen. Wil je enkel de kostprijs berekenen? Geen probleem, dit is volledig GRATIS

Taxi |Luchthavenvervoer Tarieven - Populaire trajecten

Dilbeek - Zaventem

Dilbeek - Charleroi
Gent - Zaventem
Gent -Charleroi
Brugge - Zaventem
Brugge - Charleroi
Antwerpen - Zaventem
Antwerpen - Charleroi

Gedeelde taxi

Vanaf 58 euro

Vanaf 87 euro
Vanaf 91 euro
Vanaf 134 euro
Vanaf 140 euro
Vanaf 183 euro
Vanaf  73 euro
Vanaf 132 euro 

Privé taxi

Vanaf 83 euro
Vanaf 112 euro
Vanaf 116 euro
Vanaf 159 euro
Vanaf 165 euro
Vanaf 208 euro
Vanaf 98 euro
Vanaf 157 euro
Bovenstaande taxi prijzen naar de luchthavens zijn op basis van 3 personen en zijn louter indicatief. Voor een exacte prijsberekening of voor prijzen van en naar andere luchthavens, kan je steeds telefonisch contact met ons opnemen of de prijs van je taxirit berekenen via dezeonline prijsberekeningsmodule.

Veelgestelde vragen

Hoe en waar bereken ik de prijs van een taxi?

De prijs van een taxi kan je heel snel en makkelijk berekenen via de online berekeningsmodule op deze website. Je geeft je adres van vertrek en eindbestemming in en het aantal personen en klikt op berekenen.

Ben je op zoek naar een taxi naar de luchthaven? Neem dan even een kijkje op de website van Luchthavenvervoer Kevin |Luchthavenvervoer over heel België.


Hoe kan ik een taxi bestellen?

Een taxi in je buurt bestellen kan heel snel en eenvoudig door bij de prijsberekening de gewenste formule te selecteren en bij de volgende stap je gegevens in te vullen. Hierna krijg je meteen een bevestiging van je boeking en snel erna ook een bevestigingsmailtje.


Wat als er kinderen meerijden?

Reizen met kinderen moet op een veilige manier gebeuren. Wij voorzien kinderstoelen, kinderzitjes of maxi cosi, afhankelijk van de leeftijd van jullie kind(eren).

Kan ik mijn reservatie nog annuleren?

Je kan je taxi steeds kostenloos annuleren tot 2 dagen op voorhand. Doe je dit later dan worden er extra kosten aangerekend.


Is het mogelijk om een factuur te krijgen van mijn taxirit?

Het is mogelijk om een factuur te krijgen van al je ritten. Gelieve dit voor de vlotte afhandeling op voorhand aan te duiden bij het plaatsen van je boeking. Zo is de chauffeur hiervan op de hoogte en zijn er ook geen misverstanden wanneer jij de factuur voor je bezoeker achteraf via overschijving wenst te betalen.


Waar kan ik mijn chauffeur vinden bij luchthavenvervoer?

Wanneer je een taxi besteld vanaf de luchthaven dan zal de chauffeur je opwachten in de aankomsthal met een bordje met vermelding van je naam.

Meer vragen? Neem contact op.