Reizen met kinderen

Reizen met kinderen hoe doe je dat? Om de controle voor gezinnen met kinderen zo soepel mogelijk te laten verlopen, voorziet de luchthaven speciale Family Lanes tijdens de schoolvakanties. Het tempo is er aangepast en er is extra personeel om een handje te helpen met kinderwagens of babyvoeding. Reizen met kinderen hoeft geen uitdaging te zijn. Dankzij de vele aangepaste diensten en mogelijkheden, kan je al het nodige vooraf plannen en zelf ook met volle teugen genieten. Geef nu toe, dat willen we toch allemaal.

Kinderen zijn niet gemaakt om stil te zitten

We weten het allemaal, kinderen zijn niet gemaakt om stil te zitten. Daarvoor is er op Brussels Airport, de Kids Corner op Pier A en zijn er speelzones aan gate A57 en B40. In deze speelzones kunnen ze zich uitleven met verschillende spelletjes en spelcomputers. Zo wordt het reizen met je kind comfortabel en plezierig? Een rustig plekje voor borstvoeding of het verschonen van babylief kan in de verzorgingsruimte.

In de verschillende voedingswinkels zijn er speciale kindermaaltijden te koop. Ook nog even een speeltje of boekje kopen om je kroost tijdens de vlucht bezig te houden? De verschillende cadeauwinkels hebben een uitgebreide keuze. Zo kan het hele gezin genieten van een deugddoende vakantie.

Kindvriendelijk luchthavenvervoer

Ook voor de ouders is het plezierig om op een veilige en rustige manier op vakantie te kunnen vertrekken en met de kinderen te reizen. We weten allemaal dat een gezinsreis met kinderen zich vertaalt in hopen koffers, tassen en rugzakken om nog maar te zwijgen van de kinderwagens en luiertassen.  De meeste gezinswagens zijn niet geschikt voor het grote volume koffers. Hierbij kan luchthavenvervoer helpen, de wagens zijn geschikt voor elke hoeveelheid koffers, kinderwagens, loopfietsjes etc…

Meer nog, er worden ook aangepaste kinderstoelen op maat van je kinderen voorzien en dit geheel GRATIS!

Kind in zitje in de auto

Reizen met kinderen in de taxi met kinderstoel

Klaar om zonder stress op vakantie te vertrekken?

Bereken nu vrijblijvend de prijs van je kindvriendelijk luchthavenvervoer taxi, meer info hiervoor kan je vinden bij luchthavenvervoer tarieven of vraag een offerte op maat via e-mail.

 

Wij van Luchthavenvervoer Kevin zijn er om jou op een veilige en aangename manier te vervoeren naar een rooskleurige start van je vakantie.
Reactie plaatsen