Luxe vervoer met Mercedes V-klasse

Luxe vervoer met chauffeur

Niet zomaar een taxi maar pure luxe

Ben je op zoek naar dat tikkeltje meer en wil je stijlvol en met privé chauffeur van en naar je eindbestemming worden gebracht? Met de luxueuze Mercedes V-klasse Senzati reis je als een echte VIP. Dit is dan ook niet zomaar een Mercedes minibusje maar een privé jet op vier wielen. Deze exclusieve wagen kan tot 4-5 personen vervoeren.

Luxe vervoer voor bedrijven

Luxe vervoer kan ook voor bedrijven extra opportuniteiten met zich meebrengen. Met luxe vervoer kan je je zakenrelaties gegarandeerd overtuigen. Is het nu om je zakenrelaties naar het bedrijf te brengen of om hen naar verschillende locaties te brengen voor vergaderingen, met deze luxueuze wagens ben je zeker van alle luxe en comfort.

Alles aan boord om te werken / ontspannen

De Mercedes V-klasse Senzati heeft wifi aan boord en geeft je de mogelijkheid om te werken onderweg door de uitklapbare console waar je je laptop op kan plaatsen. Heb je zin in een drankje? Geen probleem. Er is een koeling voorzien voor drank en kristallen glazen om uit te drinken. Wanneer je deze Mercedes met chauffeur wil huren voor meerdere uren of dagen, neem dan gerust contact op met Taxi Boeken voor een offerte op maat!

Luxe vervoer voor trouwfeesten

Heb jij, familie of vrienden trouwplannen? Luxe vervoer kan je uiteraard ook inhuren met chauffeur voor trouwfeesten. Een trouwfeest moet een van de mooiste dagen van je leven worden en daar hoort dan ook het allerbeste bij!

Luxe vervoer op maat

Ons motto: The sky is the limit! Heb je andere ideeën, droom je van een specifieke service? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wil je graag beroep doen op exclusief luxe vervoer? Contacteer Taxi Boeken voor een offerte op maat van jouw wensen!
Reactie plaatsen